Thank you!

Close X
  1. VB Security - Beveiligingsbedrijf Amsterdam
  2. Verisure Bedrijf

Verisure Bedrijf

Verisure Bedrijf Pakket

Ons premium pakket voor bedrijven is inclusief overvalknop, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief onbeperkte interventies van een surveillant en melding aan politie.

Daarnaast levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden zoals de Waterdetector om waterlekken op te sporen en de SmartPlug voor energiebesparing.

Producten inbegrepen in het Premium pakket voor bedrijven:
VBox Pro, VoiceBox, Sirene, Overvalknop, 4 Shocksensoren, Bedieningspaneel, 2 Fotodetector, 3 StarKeys en Preventieborden, met uitbreidingsmogelijkheden zoals Rookmelders, Smartplugs en een Waterdetector.

Het Verisure Premium Bedrijf pakket bevat de volgende diensten:

brandInbraakbeveiliging

De fotodetector van het alarmsysteem maakt beeldverificatie van de oorzaak van het alarm mogelijk. Als het alarm afgaat, neemt de detector een reeks foto’s en stuurt die naar de meldkamer. De operator kan direct bepalen welke maatregel moet worden genomen, bijvoorbeeld het sturen van een surveillant of het waarschuwen van de politie of de brandweer.

brandBrandpreventie

Betrouwbare brandpreventie is volgens ons een van de essentiële basiskenmerken van een veilig huis.
De rookdetectors zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat als één detector rook signaleert, direct de andere detectors in het systeem gewaarschuwd worden. Ze worden alle gelijktijdig geactiveerd en geven zowel een gesproken als een alarmsignaal.

brandPersoonlijk alarm

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk alarm naar de meldkamer. De alarmoperator kan direct via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Als u niet antwoordt, wordt een surveillant gestuurd.

feature-energy
Energiebesparing

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300W in uw huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

feature-climate
Waterdetectie

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector. Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de Verisure App op uw mobiel kunt u uw Waterdetector in de gaten houden. U kunt ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de Waterdetector aan water wordt blootgesteld.

brandVerisure App

Met Verisure IQ heeft u toegang tot My Pages en de Verisure App voor bediening op afstand en controle: U kunt controleren of het alarm is ingeschakeld, kijken welke temperatuur in huis heerst en zien wie er binnenkomt en weggaat op welk tijdstip.

brandProfessionele installatie

De installatie van het alarmsysteem wordt voorbereid en uitgevoerd door een professionele alarminstallateur die u ook laat zien hoe eenvoudig het is om uw alarmsysteem te bedienen.

U kunt altijd uw alarmsysteem uitbreiden met meer producten en diensten.

brandNIEUW: Verisure Voice

Verisure Voice is een gloednieuwe dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de meldkamer en uw woning.
Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen.

brand24/7 bewaking door de meldkamer

Onze eigen meldkamer is gecertificeerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie en bewaakt uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de operator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

brandInclusief 3 interventies van een surveillant

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdachts te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een surveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

brandDubbele verbinding met de meldkamer

Verisure Comfort omvat meerdere functies voor het slimme huis en gebruikt standaard zowel breedband als GSM-netwerk voor verbinding met de alarmcentrale.

brandLevenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

product-cloud-nl-leeg