Thank you!

Close X
  1. VB Security - Beveiligingsbedrijf Amsterdam
  2. Verisure Alarmsystemen

Verisure Alarmsystemen


Het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa

Met ruim 66.000 mensen die ons alarmsysteem hebben zijn wij het meest favoriet in NederlandSecuritas Direct Verisure AlarmVerisure is de nieuwe naam van Securitas Direct’s huisalarm. Elke dertig seconden wordt ergens ter wereld een Verisure-systeem geïnstalleerd. Feit is dat ons huisalarm het meest favoriet van Nederland is. Dankzij onze sterke nadruk op kwaliteit en service behoren onze ruim 66.000 Nederlanders die ons systeem hebben tot de meest tevreden klanten in onze sector.
Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van huisalarmen en slimme huizen aanbieden.

 

Verisure Alarmsystemen
Verbindig op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie vormen de basiskenmerken van onze dienstverlening. Securitas Direct is in 1988 in Zweden opgericht als onderdeel van het bedrijf Securitas. In 2006 werd Securitas Direct een zelfstandige onderneming. De nadruk heeft altijd gelegen op het ontwikkelen van beveiligingsproducten en -diensten met betrekking tot particulieren en small business.
Sinds 2011 is Homesafety – is een merk van Verisure – ook onderdeel van ons geworden. Tegenwoordig is Verisure het handelsmerk in de sector consumentenproducten. Met meer dan 2 miljoen klanten en 9.000 medewerkers in de hele wereld zijn wij nummer één in Europa. Onze sterkste groeimarkt is Zuid-Amerika.

 

Verisure AlarmAlle Verisure-producten en -diensten en bijbehorende ondersteunende systemen worden in ons eigen Innovatiecentrum ontwikkeld. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beschikt over brede deskundigheid op het gebied van internet, databases en systeemontwikkeling.

Het Innovatiecentrum bevindt zich in Malmö en Linköping maar bestaat uit een internationaal team met medewerkers in onze kantoren overal in Europa.
Dit is Verisure


product-cloud-nl-leeg