Thank you!

Close X
  1. VB Security - Beveiligingsbedrijf Amsterdam
  2. Kijk welk systeem bij u past

Kijk welk systeem bij u past


Laat u bellen voor gratis advies

Kijk welk Verisure alarmsysteem bij u past


Met slechts enkele toevoegingen kunnen we een systeem op maat aanbieden voor uw woning. Wij nemen snel contact met u op voor gratis advies. We zullen u meer vertellen over de voordelen van het systeem en een prijsofferteverisure-alarmsysteem op maat aanbieden.

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

1. Ik ben reeds Verisure klant:
 Nee Ja, ik wil mijn huidige systeem uitbreiden ja, ik wil een tweede systeem kopen

2. Ik zoek een alarmsysteem voor:
 Een woning Een appartement Een vakantiewoning

3. Ik wil een alarmsysteem met:
 Inbraakbeveiliging - 24/7 opvolging door de meldkamer en gratis interventies van surveillanten Brandpreventie - 24/7 opvolging door de meldkamer, die indien nodig, de hulpdiensten belt Een persoonlijk alarm - Met een signaal dat direct naar de meldkamer gaat

4. Mijn woning is .. vierkante meter:
 Minder dan 100 m2 100 - 150 m2 meer dan 150 m2

5. Ik heb kinderen die zelf naar huis komen van school:
 Ja Nee

6. Ik wil graag lampen en elektronische apparaten in mijn huis op afstand bedienen, waar ik ook ben:
 Ja Nee

7. Ik zou graag de temperatuur in mijn huis willen zien, zelfs als ik niet thuis ben:
 Ja Nee

8. Ik wil de luchtvochtigheid op zolder en/of in de kelder kunnen controleren om vocht gerelateerde schade te voorkomen:
 Ja Nee

9. Is er een specifieke reden waarom u nu de behoefte heeft aan een alarmsysteem?
 Ik ben net verhuisd Er was een inbraak in mijn buurt Ik wil mijn persoonlijke veiligheid verhogen Mijn (inboedel)verzekering eist het Het is mij aanbevolen om een Verisure systeen te nemen Geen specifieke reden

10. Laatste stap. Vul hier uw gegevens in en ontdek welk systeem het beste bij u past:

Uw naam:

Uw email:

Uw telefoonnummer:

Postcode:

Huisnummer:

Beveiligingsvraag: