Thank you!

Close X
  1. VB Security - Beveiligingsbedrijf Amsterdam
  2. CCTV Camerasysteem

CCTV Camerasysteem

CCTV is een afkorting voor Closed Circuit TV installatie, zoals gebruikt wordt bij cameratoezicht

CCTVU wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

Het bedenken, ontwerpen, en installeren van een CCTV camerabewaking netwerk is geen klus voor een elektra monteur, de berekeningen, het kiezen van de juiste producten en deze afstemmen op de server en het netwerk en het uiteindelijke programmeren is toch echt werk voor de specialist.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en kunnen aantoonbaar voordeliger een project opleveren welke ook nog eens stabieler en langer zal mee gaan.

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera opties en stellen samen met u een complete camerabewaking oplossing samen door bijvoorbeeld sterke infrarood nachtcamera’s te combineren met binnen camera’s.

Vakkundige gecertificeerde en erkende installateurs plaatsen de benodigde camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera’s voor een lange levensduur.

Laat u vrijblijvend door ons adviseren!